Skradziono Audi A3 w Łodzi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • smur8484
    Classic
    • 2011
    • 5

Zamieszczone przez smajki
    Witam, czy użytkownicy Vredestein Ultrac Sessanta mogliby podzielić się opiniami na temat tej oponki Do mnie rozmiar 225/45/17 ale opinie z innych rozm też mile widziane. Bardzo będę wdzięczny za pomoc ponieważ czeka mnie zakup i zastanawiam się nad tymi gumami.
    od kwietnia użytkuje takie opony w rozm 225/40/18 jak narazie złego słowa na nie nie mogę powiedzieć . Sa dość komfortowe jak nataki rozmiar , na początku hałasowały ale po dwóch tygodniach praktycznie ich nie słychać. dosyć dobrze trzymają na suchy jak i mokrym porównywając do Dunlopów SP SPORT
    Jak narazie Śmiało mogę ci je polecić
    smur
  • kamil92
    Classic
    • 2010
    • 1

Witam, piszę w imieniu kolegi, któremu potrzebna pomoc kolegów z forum OCP:

W nocy z 14 na 15 grudnia 2010 r. między godz 23.00 a 8.00 rano skradziono Audi A3 w Łodzi na osiedlu Janów przy ulicy Jagienki 19, zaparkowany przy aptece.
    AUDI A3 1,9 TDI, rok 2000, Nr VIN: WAUZZZ8LZYA119126, NR REJESTRACYJNY: EL 977KT (na zdjeciu ma tablice zagraniczne - one zostały w bagażniku).
    Znaki szczególne: aluminiowe felgi, opony zimowe, na przedniej szybie bardziej po stronie kierowcy pajączek o średnicy ok. 2,5 cm - odbicie po kamieniu, przyciemnione tylko tylne boczne szyby w drzwiach, wewnątrz brak tylnej popielniczki, radioodtwarzacz pioneer na kasety.
    Jeżeli ktoś widział albo zna miejsce postoju auta to bardzo proszę o wszelkie informacje [email protected]
    Dzięki.

Komentarz

• xtremesystems
      RS
      • 2010
      • 2254
      • Hyundai

jagienki . niby dobra okolica .. mieszkania o "podwyższonym standardzie taka lipa

pewnie specjalnie zlodziej sie wyprawil na janow szukac dobrych aut :|

Komentarz

• ADHD
        Classic
        • 2011
        • 6

Zamieszczone przez xtremesystems
        jagienki . niby dobra okolica .. mieszkania o "podwyższonym standardzie taka lipa

pewnie specjalnie zlodziej sie wyprawil na janow szukac dobrych aut :|
        Trochę odgrzeję kotleta...

Mieszkam na Janowie i to, że są mieszkania o podwyższonym standardzie itp nie zmieniają faktu, że jest tutaj wielkie złodziejstwo jeśli chodzi o samochody. Wiem to z autopsji bo ojcu ukradli 2 razu samochód odkąd tutaj mieszkamy... Tak więc nie jest tak kolorowo

Komentarz

• xtremesystems
          RS
          • 2010
          • 2254
          • Hyundai

no wlasnie dlatego ze o podwyzszonym standardzie chaty to wiecej furmanek kradna.. wiedza ze maluch tam stac nie bedzie

Komentarz

Pracuję...